Hoe zorg je dat werk- en privétijd met elkaar in balans zijn en blijven?

Is de combinatie werk en privé voor jou in balans? En hoe zorg je dat dit in balans blijft, terwijl je leven voortdurend verandert? Het begint met inzicht. De DIX scan in Tiptrack is een korte duurzame inzetbaarheidsscan die je helpt om inzicht te krijgen in wat er goed gaat en waar verbetering mogelijk is. Op basis van de uitslag krijg je een passend aanbod van tips, testen en opleidingen.

Tips en advies
Naar aanleiding van de resultaten van de scan ontvang je tips die je helpen aan de balans te werken. Bijvoorbeeld door op te schrijven welke dingen je energie geven of juist energie kosten. Je kunt uitzoeken welke regelingen jouw werkgever heeft om de balans goed te houden. Of bewust de balans tijdelijk aanpassen aan de periode of situatie waar je in zit.

Gratis testen en tools
Naast tips krijg je ook toegang tot gratis en voor jou geselecteerde tests en tools in Tiptrack. Met de ‘Bewust met tijd’ test krijg je bijvoorbeeld meer inzicht in waar je je tijd aan besteedt, en zie je gelijk of de verdeling tussen werk en privé voor jou in balans is. Dit helpt je om keuzes te maken of dingen te veranderen.

Ruim aanbod aan opleidingen
Wil je je nog verder verdiepen binnen dit thema en aan de slag met een opleiding of cursus? Bekijk het passend aanbod. Of zoek in naar specifieke producten van je eigen werkgever of van vooraanstaande leveranciers.