Welk soort werk past bij jou? Waar ligt jouw talent?

Is de combinatie werk en privé voor jou in balans? Is de samenwerking met je collega’s goed? Vind je je werk zinvol? Heb je last van een hoge werkdruk? Zijn je taken duidelijk? In de dagbeoordeling van Tiptrack kun je aangeven waar je tegenaan loopt op je werk. De ene werkdag beleef je positiever dan de andere. Door dit regelmatig bij te houden, krijg je hier beter inzicht in.

Tips en advies
Naar aanleiding van je dagbeoordeling ontvang je tips die je helpen om een goed gevoel vast te houden of om problemen waar je tegenaan loopt aan te pakken. Een tip kan bijvoorbeeld zijn om eens na te denken over de talenten van jouzelf en die van je collega’s. Je kunt elkaar goed helpen door ieders talenten te leren kennen. Hoe meer je weet over je eigen talent en die van je collega’s, hoe beter je dit kan inzetten. Verdeel het werk zo dat ieder zijn talent goed gebruikt.

Gratis tests en tools
Naar aanleiding van jouw dagbeoordeling ontvang je bovendien links naar gratis en voor jou geselecteerde tests en tools in de Tiptrackshop. Zoals de ‘Carrière Waarden’ vragenlijst, ‘Arbeidsmarktkansentest’ en de ‘Loopbaanwaardentest’. Deze helpen je om nog meer inzicht te krijgen en je verder op weg te helpen in je werk.

Meer verdieping?
Wil je je nog verder verdiepen binnen dit thema en aan de slag met een opleiding of cursus? Dan kun je in de Tiptrackshop binnen het thema Werk & Loopbaan zoeken naar specifieke producten van je eigen werkgever of van vooraanstaande leveranciers.