Met Tiptrack krijg je grip op jouw loopbaan

Tiptrack is voor alle werknemers in Nederland. Het is een online platform (app en website) waarmee je grip kunt krijgen op je eigen loopbaan. Tiptrack geeft je inzicht in en grip op je werk, gezondheid, ontwikkeling, geldzaken en werk-privé balans. Je krijgt passende tips en adviezen en hebt direct toegang tot tools, testen en trainingen. Zo helpt Tiptrack je om stappen te zetten en zo jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Wat vinden anderen van Tiptrack?

ImageImageImageRoelie van der Laan
"Via Tiptrack heb ik de online cursus ‘Belastingpraktijk voor ondernemers’ gevolgd. Het bestellen was zo geregeld en ook de boeken waren heel snel binnen. De cursus was heel leerzaam en leuker dan ik had verwacht. Het leuke van Tiptrack is dat je niet alleen cursussen kunt doen die aansluiten op je huidige baan, maar ook om een nieuwe stap te zetten."
Alicia
deed een cursus die haar helpt om een eigen bedrijf op te zetten.
"Ik ben arbeidsongeschikt voor mijn huidige werk en om mijn kans op een andere baan te vergroten, heb ik voor de cursus Microsoft Office voor gevorderden gekozen. Ik ben nog maar net begonnen met de cursus, maar heb al wel nieuwe functies geleerd die ik kan toepassen in Word. Ik adviseer anderen om er ook gebruik van te maken. Er zitten echt leuke en nuttige cursussen bij, voor je huidige baan of een nieuwe."
Andrea
koos een cursus om haar kansen op een nieuwe baan te vergroten.
“Ik heb gekozen voor de cursus ‘Professioneel filmen op je smartphone’ omdat we binnen mijn organisatie meer gebruik willen maken van instructiefilmpjes. Jezelf ontwikkelen is belangrijk; daarom raad ik mensen aan om een keus uit het ruime aanbod in Tiptrack te maken. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, dan kun je altijd te rade gaan bij je leidinggevende, P&O of thuis.”
Peter
vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen
"Ik was nieuwsgierig naar wat ik met mijn DI-budget zou kunnen doen, daarom heb ik eerst een test gedaan om te ontdekken wat bij mij past. Ik heb zelf een training op communicatiegebied gekozen die aansluit bij mijn functie, maar die ook privé handig is. Ik kan Tiptrack aan iedereen aanraden. Je krijgt op simpele wijze toegang tot een grote keuze aan trainingen en opleidingen van verschillende aanbieders. Het zou zonde zijn om deze mogelijkheden niet te benutten!”
Roelie
deed een test om erachter te komen welke cursus bij haar paste.

Wat kun je met Tiptrack?

Krijg meer inzicht in jezelf
Door regelmatig aan te geven hoe het met je gaat

Door regelmatig de gratis DIX-scan te doen, krijg je zicht in wat goed gaat en wat anders of beter kan. Je ontvangt persoonlijke tips en informatie om je situatie te verbeteren.

Onderneem actie
Vind een cursus, training of opleiding

In Tiptrack worden diensten en producten aangeboden zoals cursussen, trainingen, loopbaanadvies, financieel- en budgetadvies, leefstijlcoaching, etc. van betrouwbare leveranciers. Je betaalt dit van jouw individueel budget óf op aanvraag bij je werkgever via een centraal budget.

Je krijgt persoonlijke tips
Afgestemd op jouw situatie

Afhankelijk van jouw profiel en testresultaten, krijg je tips van experts voor jouw persoonlijke situatie. Om te verbeteren, vooruitgang te boeken of om je goede gevoel vast te houden.

Benut je talent beter
Door werk te doen dat bij je past

Krijg inzicht in je talent en ontwikkel je verder in je werk. Door werk te doen wat bij jou past. Wil je je verder ontwikkelen in ander werk? Gebruik de tips, tools, testen en trainingen.

Beschikbaar op alle devices
Voor nog meer gemak

Tiptrack werkt via een app op je smartphone. Wanneer en waar het jou uitkomt. Geen smartphone? Geen probleem: je kan ook inloggen op deze website via een computer of tablet.

Nieuws

3 tips voor meer werkplezier

Als je tevreden bent met je baan en met plezier naar je werk gaat, geeft dat je energie om zo goed mogelijk te presteren. Er zijn veel factoren die invloed

Continue
Nieuw: de Eigen Regie Index

Je weet vast wel dat het belangrijk is om zelf de controle te nemen over je loopbaan en je toekomst. Maar hoe doe je dat nu precies? De Eigen Regie

Continue
Tiptrack wachtwoord vergeten?

Wil je na de zomer inloggen maar ben je je Tiptrack wachtwoord vergeten? Geen probleem. Je kunt eenvoudig zelf een nieuw wachtwoord instellen. Volg deze stappen.   Kom je er niet

Continue
Waarom kan ik geen abonnement op de sportschool bestellen?

We krijgen veel vragen over het aanbod in Tiptrack, en waarom bepaalde dingen niet beschikbaar zijn. Jullie missen vooral dingen op het gebied van sport en gezondheid in het aanbod.

Continue

Je bent meer dan alleen je baan

Tiptrack helpt jou om je duurzame inzetbaarheid te vergroten. Dat doen we met deze vijf thema’s. Want al is Tiptrack speciaal voor werknemers, werk is niet het enige in je leven.

Werk en loopbaan
Werk & Loopbaan
Welk soort werk past bij jou? Waar ligt jouw talent?
Ontwikkeling
Ontwikkeling
Hoe kun je je talenten ontwikkelen?
Geldzaken
Geldzaken
Hoe sta je er financieel voor en welke kansen en/of bedreigingen biedt dit inzicht?
Gezondheid en vitaliteit
Gezondheid & vitaliteit
Hoe blijf je gezond aan het werk?
Werk-privébalans
Werk-privé balans
Hoe zorg je dat werk- en privétijd met elkaar in balans zijn en blijven?