Met Tiptrack krijg je grip op jouw loopbaan

Tiptrack is voor alle werknemers in Nederland. Het is een online platform (app en website) waarmee je grip kunt krijgen op je eigen loopbaan. Tiptrack geeft je inzicht in en grip op je werk, gezondheid, ontwikkeling, geldzaken en werk-privé balans. Je krijgt passende tips en adviezen en hebt direct toegang tot tools, testen en trainingen. Tiptrack helpt je om stappen te zetten en zo jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Krijg meer inzicht in jezelf
Door regelmatig aan te geven hoe het met je gaat

Door regelmatig de gratis DIX-scan te doen, krijg je zicht in wat goed gaat en wat anders of beter kan. Je ontvangt persoonlijke tips en informatie om je situatie te verbeteren.

Onderneem actie
Vind een cursus, training of opleiding

In Tiptrack worden diensten en producten aangeboden zoals cursussen, trainingen, loopbaanadvies, financieel- en budgetadvies, leefstijlcoaching, etc. van betrouwbare leveranciers. Betalen van je aankopen kan via een individueel budget of op aanvraag bij je werkgever via een centraal budget.

Je krijgt persoonlijke tips
Afgestemd op jouw situatie

Afhankelijk van jouw profiel en testresultaten, krijg je tips van experts voor jouw persoonlijke situatie. Om te verbeteren, vooruitgang te boeken of om je goede gevoel vast te houden.

Behaal je doelen
Tiptrack helpt je een routeplan op te stellen

Vanuit het verkregen inzicht word je gestimuleerd en gefaciliteerd om doelen te stellen en stappen te zetten om je inzetbaarheid te vergroten.

Houd vol
Door anderen erbij te betrekken

Ga actief aan de slag met je doelen en bespreek je voortgang met familie, vrienden en collega’s.

Benut je talent beter
Door werk te doen dat bij je past

Krijg inzicht in je talent en ontwikkel je verder in je werk. Door werk te doen wat bij jou past. Wil je je verder ontwikkelen in ander werk? Gebruik de tips, tools, testen en trainingen.

Beschikbaar op alle devices
Voor nog meer gemak

Tiptrack werkt via een app op je smartphone. Wanneer en waar het jou uitkomt. Geen smartphone? Geen probleem: je kan ook inloggen op deze website via een computer of tablet.

Nieuws

Wat is duurzame inzetbaarheid nu eigenlijk?

Misschien heb je de term ‘duurzame inzetbaarheid’ al eerder gehoord. Maar weet je ook wat het betekent en waarom het belangrijk is voor jou als werknemer? En hoe Tiptrack je

Continue
Waarom moet ik zoveel vragen beantwoorden als ik een cursus bestel?

Het is jouw budget, waarom kun je dan niet bestellen wat je wilt? Het is inderdaad jouw budget, maar het is iets anders dan je salaris. Jij mag – via

Continue
Waarom kan ik geen abonnement op de sportschool bestellen?

We krijgen veel vragen over het aanbod in Tiptrack, en waarom bepaalde dingen niet beschikbaar zijn. Jullie missen vooral een abonnement op de sportschool in het aanbod. Dit heeft te

Continue
Icoon werk
Werk & Loopbaan
Welk soort werk past bij jou? Waar ligt jouw talent?
Icoon ontwikkeling
Ontwikkeling
Hoe kun je je talenten ontwikkelen?
Icoon geldzaken
Geldzaken
Hoe sta je er financieel voor en welke kansen en/of bedreigingen biedt dit inzicht?
Icoon gezondheid
Gezondheid & vitaliteit
Hoe blijf je gezond aan het werk?
Icoon werkprive balans
Werk-privé balans
Hoe zorg je dat werk- en privétijd met elkaar in balans zijn en blijven?

Wil jij ook aan de slag met Tiptrack? En aan het roer gaan staan van jouw loopbaan? Als werknemer kun je via je werkgever toegang krijgen tot Tiptrack. Vraag je werkgever contact op te nemen via: info@tiptrack.nl of T. 070 850 86 50
Heb je een vraag aan de servicedesk of wil je feedback geven? Dat kan via: servicedesk@tiptrack.nl

Bel de Tiptracklijn

070 850 8650

© Tiptrack