Werkgeversvereniging AWVN en Indicia B.V. werken samen om Tiptrack continu te ontwikkelen en verbeteren. Vele andere organisaties leveren een bijdrage via hun expertise of hoogwaardige dienstverlening.

Samenwerken met Tiptrack?
Neem contact op

Dan kunnen we samen de mogelijkheden voor samenwerking bespreken. Stuur een e-mail naar inkoop@tiptrack.nl.

Overzicht van onze partners

Logo Schoonderwoerd
Schoonderwoerd
De trainers van Schoonderwoerd verzorgen ruim 30 jaar persoonlijke impactvolle trainingen in softskills. Bij Schoonderwoerd krijgen deelnemers de kans om, in een veilige omgeving, te experimenteren met nieuw gedrag. Op een speelse, positieve manier dagen de trainers mensen uit om anders te kijken naar hun huidige gedragsstijl en ze te verleiden om een andere stijl uit te proberen. Dit allemaal vanuit een huiselijk pand middenin het prachtige Park Oog In Al in Utrecht. Daarnaast verzorgt Schoonderwoerd maatwerkopdrachten in uiteenlopende sectoren. Alvast een indruk krijgen? Klik dan hier om de sfeerimpressie te bekijken.
Logo Schouten & Nelissen
Schouten & Nelissen
Wij houden bedrijven en individuen relevant, brengen ze in beweging en helpen ambities te vervullen en doelen te halen. Dat doen we met de beste opleidingen en trainingen voor individuen en met uitmuntende maatwerktrajecten voor bedrijven, wetenschappelijk bewezen en gestoeld op innovatie, ervaring, plezier en persoonlijke aandacht.