Hoe kun je je talenten ontwikkelen?

Kun je je ontwikkelen in je huidige werk? Leer je genoeg? Kun je je sterke kanten benutten? Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Beschik je over de juiste kennis en vaardigheden voor je werk? In Tiptrack geef je in de DIX scan aan waar je tegenaan loopt in je ontwikkeling en je ontvangt direct speciaal voor jou geselecteerde tips.

Tips en advies
Naar aanleiding van jouw resultaten ontvang je links naar gratis en voor jou geselecteerde tests en tools in Tiptrack. Geef je aan dat je je niet kunt ontwikkelen in je werk? Dan ontvang je tips die je helpen zaken op een rijtje te zetten en na te denken over waar je je in wilt ontwikkelen en hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Gratis testen en tools
Ben je toe aan een (carrière)verandering? Dan ontvang je via de tips linkjes naar de gratis ‘Persoonlijke Flexibiliteit’ vragenlijst bijvoorbeeld. Hiermee krijg je inzicht in hoe je met veranderingen omgaat. Of je ontvangt een link naar een gratis interessetest waarmee je richting kunt geven aan je persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer inzicht in wat jou drijft? Dan ontvang je een link naar de gratis ‘Carrière Waarden’ vragenlijst.

Ruim aanbod aan opleidingen
Wil je je nog verder verdieping binnen dit thema en aan de slag met een opleiding of cursus die je helpt bij je ontwikkeling? Bekijk je passend aanbod naar aanleiding van de DIX scan. Of zoek in Tiptrack naar producten van je eigen werkgever of van vooraanstaande leveranciers.