Hoe blijf je gezond aan het werk?

Beweeg je voldoende? Krijg je genoeg slaap? Is je werk fysiek of psychisch zwaar? Ervaar je veel stress? Eet je gezond? Door regelmatig in de dagbeoordeling van Tiptrack bij te houden hoe je er qua gezondheid voor staat, krijg je beter inzicht in je situatie. En met de tips die je ontvangt, kun je direct aan de slag.

Gratis tests en tools
Naar aanleiding van jouw dagbeoordeling ontvang je bovendien linkjes naar gratis en voor jou geselecteerde tests en tools in de Tiptrackshop. Werk je vaak in ongunstige houdingen? Dan ontvang je een tip met een linkje naar de gratis test ‘Werkomstandigheden’. Hiermee krijg je inzicht in fysieke belasting, veiligheid op je werk, werk- en rusttijden en je werkplek. Heb je last van stress? Dan ontvang je een tip met een linkje naar de gratis werkstresstest.

Meer verdieping?
Wil je je nog verder verdieping binnen dit thema en aan de slag met een opleiding of cursus die je helpt bij je gezondheid? Zoek dan binnen het thema ‘Gezondheid’ in de Tiptrackshop naar producten van je eigen werkgever of van vooraanstaande leveranciers.