Kies je eigen beeld en tekst

Hieronder staan de afbeeldingen van de flyers, posters, tabletop en rolbanner. Kies zelf de versies die het beste bij jouw organisatie passen. Het individuele budget passen we aan, of halen we weg als het niet van toepassing is. Ook kunnen we op de posters en flyers een bedrijfslogo toevoegen.

Geef per e-mail (info@tiptrack.nl) aan ons door welke materialen je wilt ontvangen en hoeveel.

Posters (A3 formaat)

Kies zelf welke posters het beste passen binnen de organisatie.  Geef aan welke posternummers je wenst en wat (indien van toepassing) de hoogte is van het individueel budget. Het individuele budget is belangrijk om medewerkers aan te moedigen om eigen regie te nemen over hun inzetbaarheid. Daarom staat dit duidelijk en opvallend in beeld.

Tabletop

De tabletop is een soort driehoekstandaard van karton, die aan 3 zijden Tiptrack onder de aandacht brengt. Inclusief het beschikbare duurzame inzetbaarheid budget en een duidelijke oproep om de Tiptrack app te downloaden. Geef het aantal gedrukte tabletops door en plaats deze op plekken waar medewerkers geregeld samenkomen. Bijvoorbeeld in vergaderruimten of op de lunchtafels.

Rolbanner

De eenvoudige constructie van de Tiptrack rolbanner maakt het mogelijk om deze op diverse locaties te gebruiken. Bijvoorbeeld bij een kick-off bijeenkomst, in de kantine of bij de entree van het gebouw. De banner is eenvoudig uit te klappen en op te zetten. De banner wordt kant en klaar geleverd, inclusief draagtas om de banner op te bergen of te verplaatsen.

Flyers (A5 formaat, tweezijdig)
Introductie Tiptrack

De Tiptrack flyer geeft op beknopte wijze weer wat Tiptrack is en waarom het een aanwinst is voor de medewerkers die graag meer inzicht willen in hun werk, ontwikkeling, gezondheid, geldzaken en werk-privé balans. Beschikbaar in dezelfde varianten als de posters. Geef de variant aan en (indien van toepassing) de hoogte van het individueel budget van de medewerkers.

Flyer voor nieuwe medewerkers

Deze Tiptrack flyer krijgen nieuwe medewerkers bijvoorbeeld in hun onboarding pakket. Zo weten ze dat ze voor een werkgever hebben gekozen die hun ontwikkeling en inzetbaarheid belangrijk vindt. Beschikbaar in dezelfde varianten als de posters. Geef de variant aan en (indien van toepassing) de hoogte van het individueel budget van de medewerkers.

Flyer met voorbeelden

Gebruik deze Tiptrack flyer om medewerkers op ideeën te brengen hoe ze hun budget kunnen besteden. Hierop staat een mix van aanbod in diverse prijsklassen en categorieën: online, klassikaal, coaching. Zo staat er voor ieder wat wils bij. Deze flyer stellen we in overleg samen, afhankelijk van het budget en de voorkeuren binnen de organisatie.