Kies uw eigen beeld en tekst

Hieronder ziet u afbeeldingen van de flyers, posters, tabletop en rolbanner. U kiest zelf de versies die het beste bij uw organisatie passen. Het individuele budget passen we aan, of halen we weg als het niet van toepassing is. Geef per e-mail (servicedesk@tiptrack.nl) aan ons door welke materialen u wilt ontvangen en welk aantal.

Flyer (A5 formaat)

De Tiptrack flyer geeft op beknopte wijze weer wat Tiptrack is en waarom het een aanwinst is voor de medewerkers die graag meer inzicht willen in hun werk, ontwikkeling, gezondheid, geldzaken en werk-privé balans.

Tweezijdig. Beschikbaar in dezelfde varianten als de posters. Geef aan welke varianten u wenst en wat (indien van toepassing) de hoogte van het individueel budget van uw medewerkers is.

Posters (A3-formaat)

U beslist zelf welke posters het beste passen binnen uw organisatie. Het individuele duurzame inzetbaarheid budget is belangrijk om medewerkers aan te moedigen Tiptrack te gebruiken. Daarom komt de hoogte van dit budget op een opvallende manier op de poster te staan.

Hieronder staan alle varianten van de posters. Geef aan welke posternummers u wenst en wat (indien van toepassing) de hoogte is van het individueel budget van uw medewerkers.

Poster 1A

Poster 1B

Poster 2A

Poster 2B

Poster 3A

Poster 3B

Poster 4A

Poster 4B

Poster 5A

Poster 5B

Poster 6A

Poster 6B

Tabletop
Rolbanner

De table-top is een opvallende promotie-uiting, die u op verschillende plekken in uw organisatie plaatst. De table-top is een soort driehoekstandaard, die aan 3 zijden Tiptrack onder de aandacht brengt. Inclusief het beschikbare duurzame inzetbaarheid budget en een duidelijke oproep om de Tiptrack app te downloaden.

U geeft door hoeveel gedrukte table-tops u wilt ontvangen. U plaatst deze op plekken waar medewerkers geregeld samen zitten. Bijvoorbeeld in vergaderruimten of op de lunchtafels.

De eenvoudige constructie van de Tiptrack rolbanner maakt het mogelijk om deze op diverse locaties te gebruiken. Bijvoorbeeld bij een kick-off bijeenkomst, in de kantine of bij de entree van uw organisatie. De banner is eenvoudig uit te klappen en op te zetten. Wanneer u de banner wilt opbergen of verplaatsen, klapt u deze weer makkelijk in elkaar en bergt u hem op in de bijgeleverde draagtas.

De banner wordt kant en klaar bij u geleverd, inclusief draagtas.