Hoe sta je er financieel voor en welke kansen en/of bedreigingen biedt dit inzicht?

Wil je meer duidelijkheid over je pensioen? Zijn er schulden? Ga je in je nieuwe baan meer verdienen? Of krijg je hoge kosten vanwege studerende kinderen? Door regelmatig in de dagbeoordeling van Tiptrack bij te houden hoe je er financieel voor staat, krijg je beter inzicht in je situatie. Je ontvangt direct speciaal voor jou geselecteerde tips zodat je aan de slag kunt.

Gratis tests en tools
Naar aanleiding van jouw dagbeoordeling ontvang je bovendien links naar gratis en voor jou geselecteerde tests en tools in de Tiptrackshop. Heb je schulden? Dan ontvang je een tip met een link naar de gratis tool ‘Budgetmaandoverzicht’. Hiermee krijg je een goed overzicht van je financiële situatie, je inkomsten en je uitgaven. En je kan vragen stellen aan de gratis telefonische helpdesk.

Meer verdieping?
Wil je je nog verder verdieping binnen dit thema en aan de slag met een opleiding of cursus die je helpt bij je financiële situatie? Zoek dan binnen het thema ‘Financiën’ in de Tiptrackshop naar producten van je eigen werkgever of van vooraanstaande leveranciers.